top of page

Gatekeepers Group

Public·91 members

Pokiliopers
Pokiliopers

Yeni bir rəqəmsal xidmət seçərkən hesabın müxtəlif cihazlarda eyni qaydada idarə olunması mənim üçün vacibdir. Bəzən kompüterdə dəyişdirilən parametrlər mobil cihazda dərhal görünmür və ya müəyyən funksiyalar yalnız bir versiyada işləyir. Azərbaycandakı istifadəçilər platformanın cihazlar arasında düzgün sinxronizasiya etdiyini yoxlamaq üçün hansı sadə addımları yerinə yetirə və hansı uyğunsuzluqlara diqqət yetirə bilərlər?

11 Views
jejijr4575
6 days ago

Yay axşamlarında internetdə bir az vaxt keçirmək mənim üçün adi haldır. Çöldə hava isti olanda evdə oturub telefondan müxtəlif səhifələrə baxıram. Belə vaxtlarda mənə ən çox rahat və sakit qurulmuş platformalar xoş gəlir. Azərbaycan auditoriyası üçün rəqəmsal seçimləri araşdıran zaman səhifəsinə də baxmaq olar. Burada əsas bölmələr arasında keçidin necə qurulduğunu və mobil ekranda məlumatların necə göründüyünü yoxlamaq mümkündür. Məncə, telefonda istifadənin rahat olması artıq vacib məsələdir. Çünki çox adam gün ərzində kompüterdən daha çox smartfondan istifadə edir. Həddindən artıq qarışıq səhifələr isə xüsusilə kiçik ekranda yorucu olur. Mən bir dəfə saytda nəsə axtararkən o qədər menyu dəyişdim ki, axırda axtardığım şeydən çox menyunun özünü öyrəndim. Ona görə indi sadə quruluşu daha çox qiymətləndirirəm. Azərbaycan dilində təqdim olunan məlumatlar da yerli istifadəçi üçün əlavə rahatlıq yarada bilər. Əlbəttə, hamının seçimi eyni deyil. Yeni alternativ axtaranlar bu səhifəyə də baxıb öz təəssüratlarını formalaşdıra və sonra digər variantlarla müqayisə edə bilərlər.

Members

Contact

gatekeepers.wcmd@gmail.com

Hagerstown office: 301-936-5804

223 N Prospect Street, Suite 405, Hagerstown, MD 21740

BALTIMORE FIELD OFFICE: 667-461-5000

Our mission is to motivate, empower, and encourage Returning Citizens

• Facebook

ALL RIGHTS RESERVED © 2024 GATEKEEPERS

Storehouse Consulting logo

Website Design by:

bottom of page